. .

شما اینجا هستید

مطالب تصادفی در سایت علمی نخبگان جوان | com.نخبگان

پیغام خطا

User warning: The following theme is missing from the file system: shoma5. For information about how to fix this, see the documentation page. در _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (خط 1156 از /home/javan/domains/nokhbegan.co/public_html/includes/bootstrap.inc).

نکاتی کاربردی برای پخت یک کیک خوشمزه

PDF version
کل آرا: 66
کیک ها از جمله شیرینی های اشتها آوری هستند که خوردن آن ها با یک فنجان چای، شیر یا قهوه، یک میان وعده لذتبخش است. کیک ها به دلیل دارا بودن روغن، آرد و شکر، انرژی زیادی دارند. در این مقاله ، چند نکته کاربردی و ساده برای پخت یک کیک خوشمزه را برای شما قرار داده ایم.

نکاتی کاربردی برای پخت یک کیک خوشمزه

کیک ها از جمله شیرینی های اشتها آوری هستند که خوردن آن ها با یک فنجان چای، شیر یا قهوه، یک میان وعده لذتبخش است. کیک ها به دلیل دارا بودن روغن، آرد و شکر، انرژی زیادی دارند. در این مقاله ، چند نکته کاربردی و ساده برای پخت یک کیک خوشمزه را برای شما قرار داده ایم.

1- آردی که در اغلب کیک ها به کار برده می شود، آرد سفید است. دقت کنید که از انواع مرغوب آن استفاده کنید.

2- قالب را بهتر است در طبقه اول فر از پایین قرار دهید.

3- بهتر است کیک را در کیسه نایلون یا ظرف در بسته نگهداری کنید تا نرم بماند.

4- تمام مواد را یک ساعت قبل از پخت در بیرون از یخچال بگذارید تا مواد با هم، هم دما شوند.

5- حدود 15 دقیقه قبل از پخت، فر را روشن کنید تا گرم شود.

6- معمولا کیک ها و شیرینی هایی که دارای حجم زیادتری هستندبا حرارت متوسط و زمان زیاد، پخته می شوند اما کیک و شیرینی های ریز و کوچک (به جز آن هایی که سفیده یا زرده زیادی در آن ها به کار رفته) حرارت زیاد و وقت کمتری برای پخت نیاز دارند.

6- اگر حرارت فر برای پخت شیرینی زیاد باشد باعث می شود که روی آن پخته و وسط خمیر و خام بماند، اگر این حالت پیش آمد بهتر است یک تکه فویل را چند لایه کرده روی شیرینی قرار دهید به نحوی که به شیرینی آسیب نرساند و دوباره آن را در فر قرار دهید، در این صورت وسط شیرینی نیز خواهد پخت.

7- مواد را بعد از مخلوط کردن نباید زیاد هم بزنید چون پف کیک از بین می رود. بهتر است از بکینگ پودر به جای جوش شیرین و بالعکس استفاده نکنید چون کیفیت کار را تغییر می دهد.

8- بکینگ پودر برای کیک هایی استفاده می شود که مدت زمان طولانی تری برای پخت در فر قرار دارند و جوش شیرین دقیقا برعکس. 

9- برای هر 125 گرم آرد سفید 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر استفاده می شود. اگر بکینگ پودر زیاد استفاده شود باعث لاستیکی شدن کیک می شود.

10- شکر سرخ و شکر سفید را می توان به جای هم مصرف نمود ولی درمورد پودر قند باید همان را به کار برد.

11- اگر در کیک، جوش شیرین زیادی به کار برده شود، باعث تلخی، پف کردن و بالا آمدن سریع کیک می شود.

12- اگر خواستید میوه های خشک و یا کشمش را در مواد کیک بریزید، باید ابتدا آن ها را چند دقیقه در فر بگذارید تا گرم شود سپس در آرد غلتانده و در مواد کیک بریزید.

منبع : لاپلاس

افزودن دیدگاه جدید

ویژه های سایت

و دیگر خدمات رسانه بر خط نخبگان جوان

معرفی فناوران در تمامی رشته ها به سازمان ها و ارگان های طرف قرارداد رسانه برخط نخبگان جوان ...

مشاوره و اخذ استاد راهنما

هسته ی علمی رسانه بر خط نخبگان جوان با بیش از 180 نفر دکترا و اعضای هیات علمی دانشگاه ها و اساتید...

و دیگر خدمات رسانه بر خط نخبگان جوان
مشاوره و اخذ استاد راهنما

نظر سنجی

  • تعداد مقالات: 2,156
  • بازدید امروز : 36149
  • بازدید دیروز: 63716

افراد آنلاین:

480

اکنون ساعت   3:24 pm به وقت تهران میباشد.

امروز: چهارشنبه 20 فروردين 1399

 

اینستاگرام: @majles.e.javan تلگرام: @majles.e.javan

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت com.نخبگان مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
مسئولیت مطالب ارسالی کاربران بر عهده سایت علمی نخبگان جوان نمی باشد

تهیه و تنظیم مطالب: com.نخبگان