با سلام.اگه خدا بخواد منم میام تا افتخار دیدن دوستان رو از فاصله نزدیک حد اکثر 50سانتی متر داشته باشم [sootzadan] [nishkhand]
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام.اگه خدا بخواد منم میام تا افتخار دیدن دوستان رو از فاصله نزدیک حد اکثر 50سانتی متر داشته باشم [sootzadan] [nishkhand]
وقتتون بخیر و نیکی
غرفه سایت نخبگان جوان در هر سال در نمایشگاه به قصد معرفی سایت و اعضای و تیم مدیریتی و هچنین تدوین برنامه های اینده خود برقرار می باشد.
همچنین یک معیادگاهی هست برای اشنایی بیشتر نخبه های گمنام و ارایه دستور العمل هایی از سوی مدیریت کل سایت برای آنها که شامل کمک و مشاوره به آنها
در زمینه همکاری و عضویت در بنیاد نخبگان و بهره مندی از مزایای طرح های تحقیقاتی و علمی و پژوهشی می باشد
و هدف برقراری این انجمن براساس همین هدف بوده است .
و همچنین این طرح در سایت نیز در این تاپیک پیگیری میشود لطفا به این بخش نیز مراجعه کنید طرح شناسائی نخبگان و استعدادهای برتر
در غرفه سایت نیز میتوانید ضمن صحبت با تیم شورای نظارت و مدیریت کل سایت خط مشی سایت رو نیز دنبال کنید .
برای کمک و ایده در طرح های پژوهشی سایت نیز می توانید به این بخش مراجعه کنید کارگروه های تخصصی سایت علمی نخبگان جوان
و همچین به این تالارها نیز نگاهی داشته باشید ...
بخش اختراعات و نو آوری
نخبگان جوان ایرانی
اخبار اختراعات و نو آوری
سایر موضوعات اختراعات و نوآوری
هر گونه پرسشی داشتید نیز در تالار و بخش مربوطه بپرسید و مدیران مربوطه پاسخگو خواهند بود .
و در صورت مقدور بودن برای حضور در نمایشگاه می توانید با ارتباط مستقیم تر به پاسخ پرسش های خود برسید .
با تشکر
مدیر اجرایی سایت
سلام دوستان اگه قسمت بشه منم میام [golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
سلام
بنده هم خیلی دوست داشتم بیام و از نزدیک مدیر کل سایت رو ببینم اما متاسفانه من در شهرستان زندگی میکنم و به خاطر این که شاغل هم هستم نمی تونم شرکت کنم.
ای کاش می شد منم بیام [narahat]حالا بجام یک دسته گلی بذارین که جام خالی نباشه
سلام خدمت تمایمی دوستان عزیزم.[golrooz]
منم روز جمعه نمی تونم بیام ولی یه روز تو هفته حتما یه سر میام. [alaghemand]
کاش قرار ملاقات تو هفته بود منم دلم می خواست بیام! [negaran]
به همه تو روز قرار ملاقات عمومی خوش بگذره. [esteghbal]
یادتون نره جای ما رو هم خالی کنیدا شنیدی آبجی فاطیما و غزل جونم.[cheshmak]
منم اگه بتونم میام ، خیلی خوشحال میشم دوستای خوبمو از نزدیک ببینم [shaad]
نمایشگاه امروز خوب بود . گرچه افراد زیادی رو زیارت نکردیم ولی غرفه بسیار قشنگ شده بود .
فقط چند تا سفارش به آقا مصطفی کردیم که اگر جدی بگیرن قشنگ تر هم میشه .
در آخر هم خلاقیتمون گل کرد و چند تا کاردستی درست کردیم .
از موشک گرفته تا کلاه و فرفره و ... [sootzadan]
البته اینا رو آقا مصطفی ندید [nishkhand] البته براشون به عنوان یادگاری گذاشتیم [khanderiz][kootak]
امیدواریم روزای بعدی ، افراد بیشتری تشریف بیارن
پیروز و سربلند باشید [golrooz]