| انتخاب رنگ |
|
|
|
|||||||
| ثبت نام | کتابخانه | تصاویر شما | لیست کاربران | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاری انجمن ها به فرم خوانده شده |
| بخش اختراعات و نوآوری توضیحات: در این بخش جدیدترین دستاورد ها ، اخبار ، جشنواره ها ، ایده ها ارائه شده و مورد بررسی قرار می گیرد. |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#161 |
|
همکار آزمایشی تالار صنایع هوایی
![]() |
سلام
منظورم از آشغال گردو غبار هم هستا!!!!! ![]() از ماشین های سوختی چیزی می دونی؟ اونها هم یه همچین چیزی دارن که سر ورودیش یه اسفنجه ک ه هم آشغال نمیره هم هوا به خوبی رد میشه به علاوه از جنس شیلنگ سوخت همیناست یعنی سیلیکون ارتجاعیه. اگه بتونی پیداش کنی اونم خوبه ولی اگه نتونستی در صورت رعایت چیزایی که بهت گفتم هیچ اشکالی نداره از آلومینیوم استفاده کنی
|
|
|
|
|
تبلیغات در سایت علمی نخبگان جوان
|
|
|
|
#162 |
|
همکار آزمایشی بخش اختراعات و نوآوری
![]() تاریخ عضویت: Apr 2010
تعداد ارسالها: 256
تشکر های ارسالی: 294
233 تشکر در 166 ارسال
دریافت کتاب: 1
اهداء کتاب: 0 نام حقیقی: حسین
قدرت امتیاز دهی: 0 ![]() |
این که موردی نداره یه ابر با سوراخ های درشت کافیه دیگه نه؟
|
|
|
|
| کاربرانی که از پست مفید حسین مت سپاس کرده اند. |
|
|
#163 |
|
![]() |
خب ابر که خودش منافذ ریز داره دیگه!!!!
اگه قرار بود سوراخاش درشت باشه که می گفتم همون توری بزاری. یه ابر به ضخامت 0.5 سانت ببر طوری که پرز نداشته باشه. ترجیحا از ابر های مصنوعی استفاه کن |
|
|
|
|
|
#164 |
|
233 تشکر در 166 ارسال
اوکی
باشه |
|
|
|
|
|
#165 |
|
کاربر جدید
![]() تاریخ عضویت: Jul 2010
تعداد ارسالها: 8
تشکر های ارسالی: 1
11 تشکر در 6 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
سلام دوستان ،
من این تاپیک رو تازه دیدم ، و چون تعداد پستها خیلی زیاده ، فرصت نکردم بخونمشون . تا اونجایی که من فهمیدم ، شما در مراحل طراحی و انتخاب قطعات و مواد لازم هستید. تو بخش های اتوپایلت و قسمت های الکترونیکی اگه کمکی از دست من بر میاد ، خوشحال میشم انجام بدم . ----------------------------------------------------------------------------------------------- مهمان عزیز : جهت استفاده از تمامی امکانات سایت ، لطفا عضو شوید ...! |
|
|
|
| 3 کاربر از پست مفید farzadsw سپاس کرده اند . |
|
|
#166 |
|
233 تشکر در 166 ارسال
اینم از تمیز کردن موتور پدرم در اومد 2 روز توالکل بوده
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [porenerji] ----------------------------------------------------------------------------------------------- مهمان عزیز : جهت استفاده از تمامی امکانات سایت ، لطفا عضو شوید ...! |
|
|
|
|
|
#167 |
|
![]() |
سلام.
خسته نباشین دلاور ![]() حالا با چی تمیزش کردی؟ شمع، سر سیلندر، پشت موتور، دریچه کاربراتورو... اینارو هم خوب تمیز کردی؟؟ ![]() هر وقت آماده بودی واسه مرحله آببندی بهم خبر بده، راستی قبلش هم اون چیزایی که گفتم باید آماده کنی.
|
|
|
|
| کاربرانی که از پست مفید serajmostafa سپاس کرده اند. |
|
|
#168 |
|
233 تشکر در 166 ارسال
اول وازش کردم کلا گذاشتمش توالکل 2روز توالکل بود بعد با اب بعد بادستمال بعدم بستمش
اما بازم یه لایه ی خیلی نازک چندمیکرونی روش روغن مونده که اصلا پاک نمیشه فعلا هم یه کاری پیش اومده که اصلا وقت سر خاروندن ندارم همیین هم فعلا غنیمته ----------------------------------------------------------------------------------------------- مهمان عزیز : جهت استفاده از تمامی امکانات سایت ، لطفا عضو شوید ...! ویرایش توسط حسین مت : 1st September 2010 در ساعت 01:16 AM |
|
|
|
|
|
#169 |
|
233 تشکر در 166 ارسال
این همون هواپیماس دیگه نه؟
----------------------------------------------------------------------------------------------- مهمان عزیز : جهت استفاده از تمامی امکانات سایت ، لطفا عضو شوید ...! |
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (بخش هایی از امکانات سایت) |
| برچسب ها |
| هواپیمای, برای |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|