مواد لازم:
بامیه 400 گرم
سیب زمینی 2 عدد متوسط
جعفری ساطوری 2 قاشق سوپخوری
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
استاك گوشت1 لیوان
گوجه فرنگی4 عدد
پودر لیمو عمانی1 قاشق چایخوری
نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه:
بامیه‌ها را تمیز كنید، بشویید و با مقداری روغن سرخ نمایید. سپس سیب زمینی‌ها را نیز خرد و سرخ كنید و جعفری ساطوری را به سیب زمینی بیفزایید. در ظرفی دیگر، پیاز نگینی‌شده را سرخ كرده و ادویه‌ها را اضافه نمایید. رب گوجه فرنگی را نیز تفت دهید و بامیه‌ها و استاك گوشت را بیفزایید تا بامیه‌ها نیم‌پز شوند. گوجه فرنگی‌ها را در میكسر بریزید تا یكدست شوند. حالا گوجه فرنگی میكس‌شده را در ظرف بامیه‌ها بریزید و شعله را ملایم نمایید تا بامیه‌ها كاملا پخته شوند. اكنون پودر لیمو عمانی را در غذا بریزید و نمك آن را بچشید تا اندازه باشد. در پایان آبلیموی تازه را در خوراك بریزید و خوراك را در ظرف بكشید و در كنار بامیه‌ها مخلوط سیب زمینی و جعفری را بریزید.
در صورت دلخواه می‌توانید 150 گرم گوشت چرخكرده را با پیاز تفت دهید و بعد مراحل دیگر را انجام دهید.
حوریه دانش بدی دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد
منبع: نشریه دنیای تغذیه

گردآوری : گروه اینترنتی پرشین وی