دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: توصيه هاي تغذيه اي براي بيماران مبتلا به آلزایمر

  1. #1
    کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    ارشد ژنتیک ،کارشناسی میکروبیولوژی
    نوشته ها
    2,987
    ارسال تشکر
    25,976
    دریافت تشکر: 13,088
    قدرت امتیاز دهی
    24668
    Array
    سونای's: جدید81

    Ok توصيه هاي تغذيه اي براي بيماران مبتلا به آلزایمر

    - توصيه هاي تغذيه اي براي بيماران مبتلا به آلزایمر

    آلزايمر يكي از بيماري‌هاي شايع دوران سالمندي است كه ذهن بسياري از افراد را به خود مشغول كرده و هميشه دغدغه اين را دارند كه روزي قرعه اين بيماري و عوارض آن به نام آنها بيفتد. آلزايمر يكي از بيماري‌هاي دژنراتيو مغزي است كه در آن سلول‌هاي مغزي به مرور زمان تحليل و سپس از بين مي‌روند. يكي از شايع‌ترين شكايت‌هاي بيماران، كاهش قوه حافظه آنهاست كه بسيار آزاردهنده خواهد بود. نقش تغذيه صحيح در كاهش روند آلزايمر، اين روزها نقل بسياري از مجامع پزشكي است و بر اين عقيده‌اند كه با تغذيه صحيح مي‌توان حافظه بيمار را تا حد بسيار زيادي حفظ كرد.


    مكمل‌هاي ويتامينE: مكمل‌هاي ويتامينE نقش بسيار مهمي در حفظ حافظه بيمار آلزايمري ايفا مي‌كنند. از اين رو بايد نگاه ويژه‌اي به آن داشت. اين ويتامين به عنوان يكي از قوي‌ترين آنتي‌اكسيدان‌ها به شمار مي‌رود. از منابع سرشار اين ويتامين مي‌توان به روغن كانولا، روغن دانه كنجد، روغن ماهي، روغن زيتون و همچنين گردو، ميگو و انواع ماهي اشاره كرد. توصيه مي‌شود روزانه 50 گرم گردو توسط فرد سالمند مصرف شود و در هفته حداقل 3 نوبت غذاي دريايي و هر نوبت بين 550 تا 650 گرم ماهي يا ميگو صرف شود تا ويتامينE مورد نياز فرد تامين گردد.


    دانه انگور: پلي‌فنوليك نام تركيبي است كه دانشمندان به تحقيق و بررسي در اين زمينه پي برده‌اند نقش خارق‌العاده‌اي در درمان عوارض فراموشي آلزايمر ايفا مي‌كند. به گفته محققان، اين تركيب از تشكيل پلاك‌هاي عروقي در ديواره رگ‌هاي مغزي پيشگيري مي‌كند و از اين طريق اثرات معجزه‌آساي خود را نشان مي‌دهد. در مديكال نيوز دات‌نت كه به عنوان منبع موثق اين خبر به شمار مي‌آيد، آمده است دانشمندان معتقدند بايد از اين دانه گياهي در هفته 2 نوبت و هر بار بين 200 تا 300 گرم با تركيبات مزه‌دهنده مصرف شود تا به اثر مطلوب دست يافت.


    پروتئين‌هاي سالم: پروتئين‌هاي سالم به عنوان يكي ديگر از عوامل قدرتمند در كاهش روند فراموشي در آلزايمر محسوب مي‌شوند. توصيه مي‌شود فرد سالمند پروتئين خود را از مصرف منابعي همچون ماهي، مرغ تازه، گوشت شترمرغ، ميگو و لبنيات تازه تامين كند. روزانه بين 150 تا 185‌‌گرم ماست يا ساير لبنيات تازه و كم‌چرب بايد در سفره غذايي سالمند وجود داشته باشد و همچنين در هفته 3 تا 4‌‌وعده از غذاهاي ذكر شده را ميل كند تا پروتئين مورد نياز وي تامين شود.


    منبع

    ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
    دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من

  2. کاربرانی که از پست مفید سونای سپاس کرده اند.


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 31st July 2013, 08:46 PM
  2. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 15th April 2013, 08:14 PM
  3. مقاله: ARX ​​پرتغال Arquitectos و استفانو ریوا خانه در Juso پرتغال
    توسط Elisa Altamera در انجمن معماری منظر
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 28th August 2012, 12:33 PM
  4. چند توصيه مهم تغذيه‌اي براي زنان
    توسط mahsaj00n در انجمن سلامت و بهداشت
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 7th June 2011, 09:00 AM
  5. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 3rd September 2010, 09:14 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •