دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: آموزش تهیه نان و پنیر و سبزی مجلسی

  1. #1
    کاربر اخراج شده
    رشته تحصیلی
    الکترونیک
    نوشته ها
    1,528
    ارسال تشکر
    11,753
    دریافت تشکر: 9,183
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    setayesh shb's: خوشحال3

    پیش فرض آموزش تهیه نان و پنیر و سبزی مجلسی





    مواد اولیه برای تهیه نان:
    آرد: 350 گرم (مقدار آرد تقریبی است)
    خمیرمایه: یک قاشق مرباخوری (7 گرم)
    شکر: یک قاشق چای‌خوری
    نمک: یک قاشق چای‌خوری
    تخم‌مرغ: یک عدد
    شیر گرم: سه‌چهارم پیمانه
    روغن‌مایع: یک‌چهارم پیمانه


    برای رومال کردن نان:
    زرده تخم‌مرغ: یک عدد
    شیر: یک قاشق غذاخوری
    مواد لازم برای داخل نان‌ها:
    سبزی خوردن:100 گرم
    پنیر لیقوان: 200 گرم


    نحوه تهیه:

    1-خمیر مایه خشک و شکر را داخل شیر گرم (دمای شیر باید به اندازه‌ای باشد که وقتی انگشت‌تان را داخل شیر می‌کنید، دست‌تان را نسوزاند) بریزید و سر ظرف را ببندید و 10 دقیقه در یک جای گرم بگذارید تا خمیر مایه فعال شود.
    2- داخل یک کاسه بزرگ خمیر مایه فعال شده و تخم‌مرغ و نمک و روغن مایع را خوب با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. حالا آرد را کم‌کم به ‌مواد اضافه کنید تا خمیری حاصل شود که به‌دست نچسبد (به خمیرتان بیش از اندازه آرد اضافه نکنید، چون خمیرتان سفت می‌شود).
    3- این خمیر را 10 دقیقه خوب ورز بدهید تا سطحش صاف و کاملا نرم شود. یک کاسه بزرگ را چرب کرده و خمیر را داخل آن بگذارید و روی کاسه را با پلاستیک فریزر یا پارچه تمیز بپوشانید و در یک جای گرم حدود یک ساعت‌ونیم استراحت بدهید.
    4- فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید و کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. الان خمیرتان استراحت لازم را انجام داده و حجم آن دو برابر شده است. با مشت حجمش را بخوابانید و به اندازه سه دقیقه خوب ورز دهید.
    5- برای قالب زدن این خمیر به دو قالب گرد 6 و 9 سانتی‌متری احتیاج دارید. خمیرتان را به ضخامت یک سانتی‌متر با وردنه روی سطح کار پهن کنید (برای این خمیر نیازی نیست سطح کار آرد پاشی شود). اول با قالب 9 سانتی‌متری قالب بزنید بعد قالب 6 سانتی‌متری را داخل قالب 9 سانتی‌متری بگذارید و یک دایره از خمیر درست کنید. با این تفاسیر شما الان یک دایره به قطر 6سانتی‌متر دارید و یک حلقه تو خالی 9سانتی‌متری.
    6- حالا حلقه 9 سانتی‌متری را به‌صورت مارپیچ بپیچانید و بعد دور دایره 6سانتی‌متری بگذارید؛ درست مانند یک دیوار. همه خمیرها را به همین صورت درست کنید و داخل سینی فر با فاصله بچینید. روی نان‌ ها را با پارچه تمیز بپوشانید تا 15 دقیقه دیگر استراحت کند. به این صورت حجم خمیر دوباره دوبرابر می‌شود.
    7-حالا برای رومال کردن نان، زرده را با شیر مخلوط کرده و با برس روی نان ‌ها را به زرده آغشته کنید و اگر تمایل دارید تخم خرفه یا کنجد روی نان‌ها بپاشید.
    8- نان‌ها را داخل فر بگذارید تا به مدت 25 تا 30 دقیقه خوب برشته شوند. برای خوشرنگ شدن آنها می‌توانید گریل بالای فر را هم روشن کنید. همین که نان‌ ها طلایی شد گریل را خاموش کنید، از فر درآورده و روی پنجره سیمی خنک کنید. در این فاصله که نان‌ها خنک می‌شوند، می‌توانید مواد داخل آنها را آماده کنید.
    9- برای این کار سبزی خوردن را حسابی ساطوری کنید. پنیر را اضافه کنید و با چنگال این دو را به خورد هم بدهید. داخل نان ‌ها را با مخلوط پنیر و سبزی پر کنید و در ظرف سرو بچینید.

    http://www.irannaz.com/bread-and-cheese-and-vegetables-chamber-training.html





  2. 3 کاربر از پست مفید setayesh shb سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 26th July 2013, 09:39 PM
  2. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 18th December 2012, 08:21 PM
  3. خبر: کارآموزان روان شناسی بالینی روی انسان های مجازی آموزش می بینند
    توسط نارون1 در انجمن اخبار روانشناسی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 7th August 2012, 12:38 PM
  4. مجلس عملکرد وزارت جهاد کشاورزی را بررسی می کند
    توسط omega در انجمن اخبار و تازه های کشاورزی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 2nd January 2011, 11:53 PM
  5. آموزش فارسی سازی قالب های سری 2.2 و 2.3
    توسط آبجی در انجمن طراحی CMS
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 1st May 2010, 01:08 PM

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •