. .

شما اینجا هستید

مطالب تصادفی در سایت علمی نخبگان جوان | com.نخبگان

پیغام خطا

User warning: The following theme is missing from the file system: shoma5. For information about how to fix this, see the documentation page. در _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (خط 1156 از /home/javan/domains/nokhbegan.co/public_html/includes/bootstrap.inc).

سوسیس خام

PDF version
کل آرا: 720
در این جا می خواهیم بگوییم آیا می توانیم سوسیس را به طور خام مصرف کنیم یا نه ؟ این را هم مدنظر داشته باشید که در خرید این نوع محصولات خیلی باید دقت و توجه کرد . اما به تازگی شرکت فرآورده‌های گوشتی تهران (سولیکو)، برای نخستین‌بار به این پرسش پاسخ داده است. این شرکت با یادآوری این که تمام محصولات گوشتی در ایران به صورت پخته و پاستوریزه به دست مشتری می‌رسد، تاکید کرده که اکنون چیزی به اسم «سوسیس خام» در کشور تولید نمی‌شود و بنابراین می‌توان همه سوسیس‌ها را بدون نیاز به پختن هم میل کرد.

در این جا می خواهیم بگوییم آیا می توانیم سوسیس را به طور خام مصرف کنیم یا نه ؟ این را هم مدنظر داشته باشید که در خرید این نوع محصولات خیلی باید دقت و توجه کرد .

اما به تازگی شرکت فرآورده‌های گوشتی تهران (سولیکو)، برای نخستین‌بار به این پرسش پاسخ داده است. این شرکت با یادآوری این که تمام محصولات گوشتی در ایران به صورت پخته و پاستوریزه به دست مشتری می‌رسد، تاکید کرده که اکنون چیزی به اسم «سوسیس خام» در کشور تولید نمی‌شود و بنابراین می‌توان همه سوسیس‌ها را بدون نیاز به پختن هم میل کرد.

سولیکو اشاره داشته که به طور معمول، سوسیس‌ها به مدت یک ساعت در دمای ۸۲ درجه سانتیگراد پخته می‌شوند، اما هر نوع کالباس مدت زمان خاصی باید در اتاق پخت باشد که ممکن است بین ۲ تا ۱۰ ساعت طول بکشد؛ اما دمای ۸۲ درجه سانتیگراد تغییری نمی‌کند و همیشه ثابت است.

از سوی دیگر همه میکروب‌ها در درجه حرارتی ۸۲ درجه سانتیگراد از بین می‌روند. اما اگر میکروبی آن‌قدر مقاوم باشد که بتواند این دمای بالا را در زمان پخت تحمل کند، حتما باید کشته شود تا محصول کاملا سالم به دست مشتری برسد. به همین دلیل، متخصصین فرآورده‌های گوشتی پس از مرحله پخت، محصول را برای اطمینان بیشتر وارد مرحله شوک سرد می‌کنند تا مرحله پاستوریزاسیون انجام شود.

هرچند خام خوردن سوسیس مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما در هر حال مصرف هر چیزی، حتی آب آشامیدنی، باید به اندازه مناسب باشد تا سلامتی با خطر مواجه نشود.

منبع:http://www.hidoctor.ir

کلمات کلیدی: 

افزودن دیدگاه جدید

ویژه های سایت

و دیگر خدمات رسانه بر خط نخبگان جوان

معرفی فناوران در تمامی رشته ها به سازمان ها و ارگان های طرف قرارداد رسانه برخط نخبگان جوان ...

مشاوره و اخذ استاد راهنما

هسته ی علمی رسانه بر خط نخبگان جوان با بیش از 180 نفر دکترا و اعضای هیات علمی دانشگاه ها و اساتید...

و دیگر خدمات رسانه بر خط نخبگان جوان
مشاوره و اخذ استاد راهنما

نظر سنجی

  • تعداد مقالات: 2,156
  • بازدید امروز : 29930
  • بازدید دیروز: 73342

افراد آنلاین:

664

اکنون ساعت   9:52 am به وقت تهران میباشد.

امروز: سه شنبه 21 ارديبهشت 1400

 

اینستاگرام: @majles.e.javan تلگرام: @majles.e.javan

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت com.نخبگان مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
مسئولیت مطالب ارسالی کاربران بر عهده سایت علمی نخبگان جوان نمی باشد

تهیه و تنظیم مطالب: com.نخبگان